• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

سه شنبه ۰۳ تیر ۱۴۰۴

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
banner
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

«ایران اینترنشنال» سکوی پرتاب پروپاگاندای صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه

بروزرسانی : امروز

المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند

بروزرسانی : امروز

هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا و اسرائیل؛ از ضربات گذشته درس نگیرید پاسخ کوبنده‌تر دریافت می‌کنید

بروزرسانی : امروز

رجز خوانی مردم شهرستان کارون

بروزرسانی : امروز

گران‌فروشی و احتکار خیانت به مردم است

بروزرسانی : امروز

آمادگی جامعه پزشکی خوزستان در مقابله با بحران‌ها

بروزرسانی : امروز

تجمع دانشجویی- مردمی در محکومیت تجاوز آمریکا و اعلام انزجار از ترامپ

بروزرسانی : 2 روز پیش

جبهه‌ها را خالی نکنید

بروزرسانی : 2 روز پیش
تبلیغات
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

الحوثی: فاجعه انسانی در غزه بی‌سابقه است

  • شناسه خبر: 2901
  • تاریخ و زمان ارسال: ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۲
  • بازدید : 30
  • نویسنده: زینب شجیرات

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصار الله یمن اعلام کرد که فاجعه انسانی در غزه بی‌سابقه است و ظرف یک هفته بیش از سه هزار نفر شهید و زخمی شده اند.

الحوثی: فاجعه انسانی در غزه بی‌سابقه است

به گزارش ناب خبر به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رهبر انصارالله یمن روز پنجشنبه گفت: تنها در طول این هفته، بیش از سه هزار نفر از مردم فلسطین در غزه که بیشترشان زن و کودک هستند، به شهادت رسیده‌ یا مجروح شده‌اند در حالی که این آمار، بالاترین میزان تلفات هفتگی در حدود شش ماه اخیر به شمار می‌رود. هنوز تعداد زیادی از شهدا زیر آوار مانده‌اند و برخی دیگر در خیابان‌ها به دلیل شدت بمباران‌های رژیم صهیونیستی و کمبود امکانات تیم‌های امداد و دفاع مدنی، قابل دسترسی نیستند.

وی ادامه داد: در هفته گذشته، دشمن ده‌ها منزل را به طور مستقیم هدف قرار داده و خانواده‌های زیادی را زیر آوار خانه‌هایشان مدفون کرده است. بمباران‌ چادرها، مراکز و مدارس محل اسکان آوارگان و بیمارستان‌ها ادامه دارد و تیم‌های امداد و کادر پزشکی نیز مورد حمله قرار گرفته‌اند. این اقدامات تلاشی سازمان‌یافته برای جلوگیری از نجات مجروحان است.

الحوثی همچنین به حمله رژیم صهیونیستی به نمازخانه‌ای در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه اشاره کرد و افزود: این حملات بخشی از عملیات نسل‌کشی سازمان‌یافته علیه مردم غزه است.

بیشتر بخوانید

  • الحوثی: ترامپ برای باج‌خواهی آمد نه توسعه کشورهای عربی

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی اظهار داشت: رژیم صهیونیستی به طور مداوم برای کوچ اجباری از شمال غزه فشار وارد می‌کند که این امر، به ویژه برای سالمندان و کودکان، رنج عظیمی را در سایه بمباران‌های وحشیانه و مداوم به بار آورده است.

وی با اشاره به سکوت اعراب و کشورهای مختلف در برابر این جنایات گفت: یکی از صهیونیست های جنایتکار در مقابل سکوت و بی‌تفاوتی عرب‌ها، در مورد آنچه دشمن اسرائیلی انجام می‌دهد، گفت: باور نمی‌کردم این اتفاق بیفتد و همه عادت کرده‌اند که صدها نفر در یک شب در غزه کشته شوند؛ این موضوع دیگر برای هیچ کس اهمیتی ندارد. شنیدن این عبارت از زبان یک صهیونیست یک نوع رسوایی برای امت دو میلیارد نفری جهان سلام است که در برابر چنین جنایات وحشتناکی علیه بخشی از فرزندان خود سکوت کرده‌اند.

وضعیت غزه ننگی بر پیشانی جهان اسلام است

عبدالملک بدرالدین الحوثی از مواضع رسمی بیشتر حکومت‌ها در جهان اسلام، اعم از کشورهای عربی و غیره، انتقاد کرد و گفت: بالاترین سطح واکنش این رژیم‌ها، صدور بیانیه‌هایی است که هیچ حرکت عملی در پی ندارد؛ بیانیه‌هایی بی‌روح و بی‌رمق که از دیگران می‌خواهند برای مردم فلسطین کاری انجام دهند گویی که امت و ملتی مسئولیت ناپذیر هستیم.

وی با اشاره به عملیات زمینی رژیم صهیونیستی با نام ارابه‌های گدعون تصریح کرد: این عملیات با هدف کوچ اجباری ساکنان و اشغال غزه صورت می‌گیرد و این نام از اعتقادات خرافی یهودی گرفته شده و از سال 1948 با جنایت کوچ اجباری مرتبط است.

الحوثی به اظهارات ایهود اولمرت، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی مبنی بر بی‌هدف بودن جنگ و اینکه اقدامات اسرائیل اکنون در غزه به جنایت جنگی نزدیک است، استناد کرد و گفت: این سخنان از سوی یکی از مقامات ارشد صهیونیستی بیان شده، در حالی که این جنایات فراتر از یک جنایت جنگی هستند.

بیشتر بخوانید

  • اولمرت: اقدامات اسرائیل در غزه نزدیک به جنایات جنگی است

وی همچنین به اظهارات یائیر گولان، یکی دیگر از صهیونیست‌ها، اشاره کرد که جنایات جنگی علیه غیرنظامیان و کشتار کودکان در غزه را برای سرگرمی توصیف کرده بود.

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی تأکید کرد: همراه با بمب‌ها و گلوله‌های امریکایی و غربی و نسل‌کشی با سلاح، حملات هوایی، توپخانه‌ای و تیراندازی مستقیم، نسل‌کشی روزانه از طریق گرسنگی و تشنگی دادن به ساکنان غزه نیز در جریان است. فاجعه گرسنگی در نوار غزه به مرحله بی‌سابقه‌ای رسیده و یک قحطی بسیار بزرگ و وضعیت بسیار دلخراش و وحشتناک را رقم زده است.

وی افزود: این وضعیت، رسوایی بزرگی برای به اصطلاح جامعه بین‌المللی و سازمان‌های بین‌المللی و در صدر آنها غرب است و همچنین ننگی بر پیشانی جهان اسلام در کشورهای عربی و غیره است. میزان گرسنگی در نوار غزه به شدت افزایش یافته و بیشتر خانواده‌ها هر یک و نیم روز یک وعده غذا می‌خورند و برخی هر دو روز یک وعده به طوری که ما صحنه های بسیار دردناکی را مشاهده می کنیم که در رسانه ها از گرسنگی، بمباران، آوارگی و کوچ مداوم در چارچوب سیاست تهاجمی سازمان‌یافته اسرائیل برای شکنجه فلسطینیان، منتشر و پخش می شود.

عملیات مجاهدان در غزه مؤثر و کارآمد است

رهبر انصار الله یمن با اشاره به رشادت ها و فداکاری های رزمندگان مقاومت در غزه افزود: آنچه برای دشمن اسرائیلی در نوار غزه رخ می‌دهد، نشان‌ از کارایی بالای عملکرد برادران مجاهد ماست. آنها در گردان‌های القسام با ثبات و انعطاف‌پذیری بالا و مطابق با نیازهای میدان نبرد، با دشمن می‌جنگند و توان آن را تحلیل می‌برند عملیات مجاهدان در غزه مؤثر و کارآمد است و باعث شده است، برخی از فرماندهان دشمن به واقعیت ضعف و تزلزل خود اعتراف کنند.

رهبر انصار الله یمن بر حمایت از ملت فلسطین تاکید کرد و گفت : در این هفته هشت موشک مافوق صوت، بالستیک و چند پهپاد در حملات خود به سرزمین های اشغالی به کار گرفتم . از عملیات این هفته، سه موشک به سمت فرودگاه اللد (بن گوریون) شلیک شد و بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی، تعلیق پروازهای خود به فلسطین اشغالی را تمدید کرده‌اند و این یک تأثیر مهم از عملیات یمن است. این در حالی است که اظهارات صهیونیست‌ها میزان تأثیر عملیات یمن و ناتوانی دشمن اسرائیلی در مهار یا تأثیرگذاری بر موضع یمن را آشکار می‌سازد و نشان می دهد دشمن اسرائیلی نتوانسته است بر مواضع یمنی ها تاثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید

  • مقاومت: حملات یمن شکنندگی نهاد نظامی اشغالگران را فاش کرد

عبدالملک در ادامه به خروج ناو هواپیمابر امریکایی ترومن اشاره کرد و گفت: این ناو با عنوان شکست و با از دست دادن سه فروند جنگنده خود منطقه را ترک کرد. در این مرحله هرگز نباید ضعف، سستی یا خستگی به روح انسانی که ذره‌ای انسانیت و ایمان دارد، راه یابد.وضعیت در این مرحله نیازمند توجه بیشتر، تشدید بیشتر و جدیت بیشتر است.

وی از مردم یمن خواست در صنعا پایتخت یمن و در تمامی استان‌ها، با حضور میلیونی و عظیم خود به خیابان‌ها بیایند به طوری که حضور فردا متمایز و شایسته ارزش‌های مردم، ایمان، پایداری، وفاداری و جهادشان باشد. تجمع یلیونی فردا برای ابراز خشم، وفاداری، پایداری بر موضع، حمایت از مردم فلسطین و تأیید کامل عملیات در بالاترین سطح است.

انتهای پیام/

الحوثی رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله یمن غزه فلسطین
تبلیغات

مطالب مرتبط

رادار فرودگاهی ایرانی با تخصص جوانان ساخته شد
۳ خرداد ۱۴۰۴

رادار فرودگاهی ایرانی با تخصص جوانان ساخته شد

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی تلاش برای ترور محمد السنوار شد
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی تلاش برای ترور محمد السنوار شد

ذهن‌ها نباید از مسئله فلسطین منصرف بشود
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

ذهن‌ها نباید از مسئله فلسطین منصرف بشود

بحران انرژی تولید را زمین‌گیر کرده است
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بحران انرژی تولید را زمین‌گیر کرده است

مقررات سختگیرانه عربستان در حج دردسرساز شده است
۵ خرداد ۱۴۰۴

مقررات سختگیرانه عربستان در حج دردسرساز شده است

سرمربی استقلال در دربی مشخص شد؛ بازگشت سرمربی سابق برای دیدار با پرسپولیس
۷ اسفند ۱۴۰۳

سرمربی استقلال در دربی مشخص شد؛ بازگشت سرمربی سابق برای دیدار با پرسپولیس

ایران اقدام ناموجه آمریکا در اطلاق برچسب تروریستی به مردم یمن را محکوم کرد
۴ بهمن ۱۴۰۳

ایران اقدام ناموجه آمریکا در اطلاق برچسب تروریستی به مردم یمن را محکوم کرد

تعداد سهامداران فعال بورس در هفته گذشته چقدر بود
۳۰ فروردین ۱۴۰۴

تعداد سهامداران فعال بورس در هفته گذشته چقدر بود

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • «ایران اینترنشنال» سکوی پرتاب پروپاگاندای صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه
    سیاسی ۳ تیر ۱۴۰۴

    «ایران اینترنشنال» سکوی پرتاب پروپاگاندای صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه

  • المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند
    سیاسی ۳ تیر ۱۴۰۴

    المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند

  • هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا و اسرائیل؛ از ضربات گذشته درس نگیرید پاسخ کوبنده‌تر دریافت می‌کنید
    سیاسی ۳ تیر ۱۴۰۴

    هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا و اسرائیل؛ از ضربات گذشته درس نگیرید پاسخ کوبنده‌تر دریافت می‌کنید

  • سیاسی ۳ تیر ۱۴۰۴

    رجز خوانی مردم شهرستان کارون

  • گران‌فروشی و احتکار خیانت به مردم است
    اقتصادی ۳ تیر ۱۴۰۴

    گران‌فروشی و احتکار خیانت به مردم است

  • آمادگی جامعه پزشکی خوزستان در مقابله با بحران‌ها
    ویژه اسلاید ۳ تیر ۱۴۰۴

    آمادگی جامعه پزشکی خوزستان در مقابله با بحران‌ها

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,521 خوزستان میزبان گرمای طاقت‌فرسا می‌شود
  • بازدید: 1,276 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 985 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 688 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 677 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 613 ویژگی عالم پس از مرگ در کلام علامه طباطبایی
  • بازدید: 591 ریزش دلار و ریزش بورس؟

جدیدترین مطالب

  • «ایران اینترنشنال» سکوی پرتاب پروپاگاندای صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه
  • المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند
  • هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا و اسرائیل؛ از ضربات گذشته درس نگیرید پاسخ کوبنده‌تر دریافت می‌کنید
  • رجز خوانی مردم شهرستان کارون
  • نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی: گران‌فروشی و احتکار خیانت به مردم است
  • رئیس بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان مطرح کرد:: آمادگی جامعه پزشکی خوزستان در مقابله با بحران‌ها
  • تجمع دانشجویی- مردمی در محکومیت تجاوز آمریکا و اعلام انزجار از ترامپ

پایگاه خبری و تحلیلی نـاب خـبـر به روزترین و جنجالی ترین اخبار👈🏻 ✅ ایران ✅ جهان ✅ استان ✅ اخبار محرمانه. 🟢 اخبار ناب را با ناب خبر تجربه کنید  

دسترسی سریع
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
کلیه حقوق برای مدیران سایت محفوظ است. طراحی و اجراء : راست چین