• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

سه شنبه ۰۳ تیر ۱۴۰۴

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
banner
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

«ایران اینترنشنال» سکوی پرتاب پروپاگاندای صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه

بروزرسانی : امروز

المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند

بروزرسانی : امروز

هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا و اسرائیل؛ از ضربات گذشته درس نگیرید پاسخ کوبنده‌تر دریافت می‌کنید

بروزرسانی : امروز

رجز خوانی مردم شهرستان کارون

بروزرسانی : امروز

گران‌فروشی و احتکار خیانت به مردم است

بروزرسانی : امروز

آمادگی جامعه پزشکی خوزستان در مقابله با بحران‌ها

بروزرسانی : امروز

تجمع دانشجویی- مردمی در محکومیت تجاوز آمریکا و اعلام انزجار از ترامپ

بروزرسانی : 2 روز پیش

جبهه‌ها را خالی نکنید

بروزرسانی : 2 روز پیش
تبلیغات
در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه و حج مطرح شد
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

مقررات سختگیرانه عربستان در حج دردسرساز شده است

  • شناسه خبر: 2962
  • تاریخ و زمان ارسال: ۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۱
  • بازدید : 15
  • نویسنده: زینب شجیرات

معاون سازمان حج و زیارت با اشاره به مقررات سختگیرانه عربستان در مناسک حج تمتع برای حضور زائران دارای مجوز، از اخراج کارگران بدون مجوز و کاهش نیروهای خدماتی و بروز مشکل در برخی هتل‌های مکه خبر داد.

مقررات سختگیرانه عربستان در حج دردسرساز شده است

به گزارش ناب خبر به نقل از ایسنا، در جلسه شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که در مکه تشکیل شد، آخرین وضعیت عملیات حج ۱۴۰۴، تشریح شد.

۹۸درصد زائران ایرانی «حج‌اولی» هستند

حجت الاسلام والمسلمین نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید بر اهمیت تکریم زائران در تمام برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات، یادآور شد: با وجود رضایتمندی مطلوب زائران باید نواقص و مشکلاتی که وجود دارد، پیگیری و برای رفع همه آنها اقدام شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به برخی تغییرات که توسط عربستان در خدمات مربوط به روزهای تشریق صورت گرفته است، بر ضرورت تمهید اقدامات و آمادگی‌های لازم برای این مناسبت و جلوگیری از بروز مشکل تاکید کرد.

نواب با بیان اینکه نزدیک به ۹۸ درصد زائران، نخستین بار است که در حج حضور می‌یابند، تاکید کرد که باید کمک‌ها و راهنمایی‌های لازم به این زائران صورت گیرد تا بدون دغدغه، اعمال خود را به سرانجام برسانند.

او همچنین از روحانیون کاروان‌ها خواست که توصیه‌های لازم را به زائران برای بهره مندی بیشتر از فرصت حضور در مسجدالحرام در وقت نماز ظهر و عصر داشته باشند.

حدود ۱۰ روز دیگر مناسک حج آغاز می‌شود

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت نیز با بیان اینکه تقریباً ۱۰ روز به اوج عملیات حج و ایام تشریق باقی مانده است، گفت: تا امروز همه خدمتگزاران حج با حداکثر قدرت و حساسیت کار را دنبال کرده‌اند و مشکل به‌خصوصی بروز نکرده است؛ لذا همین توان حداکثری و حساسیت باید تا روز آخر دنبال شود و حتی کوچکترین نقطه ضعف و ایراد نیز جدی گرفته شده و برای حل آن اقدام شود تا شاهد بروز مشکلات بزرگتر نباشیم.

مشکل نوپدید در حج

اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت به ارائه گزارش از روند خدمت‌رسانی به زائران حج تمتع پرداخت و گفت: تا ساعت ۱۲ امروز (دوشنبه پنجم خردادماه)، ۸۱ درصد از حاجیان ایرانی به سرزمین وحی وارد شدند و پروازهای رفت از ۱۵ ایستگاه پروازی به‌زودی به پایان می‌رسد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت همچنین به کاهش تاخیر پروازهای حج، که روند این پروازها را در سال جاری به وضعیت مطلوبی رسانده است اشاره کرد.

رضایی در بخش دیگری از گزارش خود به یک مسئله نوپدید در عربستان در خدمات امسال اشاره کرد و گفت: دولت عربستان سعودی برای جلوگیری از برخی اتفاقات سال‌های گذشته، مانند فوت نزدیک به ۶۰۰ زائر مصری که گفته می‌شد بخش اعظم آنها به صورت غیرمجاز وارد حریم عملیات حج شده بودند، صرفاً به افراد دارای کارت نُسک و مجوزدار اجازه حضور در مکه را در ایام حج می‌دهد و بر همین اساس، کارگرانی هم که بدون مجوز حضور دارند، به بیرون از مکه هدایت می‌شوند. با توجه به نبود آمادگی در شرکت‌های عربستانی مربوط به خدمات کارگری که در این زمینه وجود دارد و همچنین اخراج کارگران بدون مجوز، باعث کاهش نیروهای خدماتی و بروز مشکل در برخی هتل‌ها شده است.

بیشتر بخوانید:

بازداشت ۱۴ نفر در حج

وعده‌ای برای کاهش تاخیر پروازهای حج/ آب زمزم درحال انتقال به ایران

معصومی، نماینده هواپیمایی ایران در عربستان نیز که در این جلسه حضور داشت، اعلام کرد که تاخیر پروازهای ایران‌ایر هم‌اکنون به ۱۳ دقیقه رسیده است و مدام در حال کاهش است، بنابراین این موضوع نسبت به سال‌های گذشته بهبود قابل ملاحظه‌ای یافته است.

نماینده هواپیمایی ایران همچنین بیان کرد: امیدواریم با روند فعلی، میانگین تاخیرها در پایان عملیات حج ۱۴۰۴ به زیر ۱۰ دقیقه برسد.

معصومی یادآور شد: تاکنون ۲۳۸ سورتی پرواز توسط ایران‌ایر برای انتقال زائران ایرانی انجام شده است و بیش از ۵۸ هزار زائر ایرانی توسط این شرکت به عربستان منتقل شده‌اند.

او در ادامه گفت: در پروازهای برگشت نیز کار انتقال آب زمزم به ایران در حال انجام است و تاکنون برای ۱۸ ایستگاه از ۲۰ ایستگاه پروازی به پایان رسیده و در مجموع تاکنون ۷۱,۳۸۳ بطری آب زمزم به کشور منتقل شده است.

نماینده ایران ایر همچنین به برنامه‌ریزی‌های ایران و رایزنی‌های گسترده‌ای که با فرودگاه‌های طائف و جده برای پروازهای برگشت حجاج ایرانی انجام شده است، اشاره کرد و گفت: در تلاشیم بدون نیاز به ترانزیت زائران از مکه به مدینه، عملیات پروازهای برگشت با بهره‌گیری از فرودگاه‌های جده و طائف تا دوم محرم (هفتم تیرماه) امسال به پایان برسد.

حجت الاسلام والمسلمین اخویان، مدیر آموزش و فرهنگی معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های آموزشی و توجیهی بعثه برای زائران ایرانی در مدینه و مکه پرداخت و از برگزاری مجموعاً حدود ۵۰۰۰ جلسه آموزشی برای زائران، در ایران و مدینه و مکه خبر داد.

حسین اسماعیلی، مدیر دفتر نظارت و بازرسی بعثه مقام معظم رهبری به ارائه گزارشی از نظارت‌های این مدیریت بر فرآیند عملیات حج و خدمتگزاری به زائران پرداخت و بر ضرورت پیگیری جدی قراردادها با شرکت‌های عربستان به منظور احقاق تمام حقوق زائران تاکید کرد و در ادامه نیز به موضوع کمبود کارگران شرکت‌های خدماتی عربستان اشاره کرد.

آخرین وضعیت سلامت زائران ایرانی در عربستان

دکتر مرعشی، رئیس هیات پزشکی حج و زیارت هلال احمر هم با بیان اینکه بیش از ۴۰ هزار خدمت پزشکی از جمله حدود ۸۵۰۰ ویزیت در مکه و مدینه انجام شده است، گفت: تقریباً کل تیم پزشکی به عربستان رسیده‌اند.

رئیس هیات پزشکی حج و زیارت هلال احمر همچنین در دیدار دیگری با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گزارش داد که در هتل‌های مکه، ایران درمانگاه یا مطب دارد. چهار درمانگاه شبانه‌روزی نیز با پزشک متخصص فعال شده است.

مرعشی با اشاره به بستری شدن ۱۸ زائر در بیمارستان ایرانی مکه و حضور ۱۲ زائر در بیمارستان‌های عربستان سعودی، افزود: برای یک نفر عمل جراحی قلب باز و یک نفر نیز عمل سنگ کیسه صفرا انجام شده است.

در این دیدار، رئیس هیات پزشکی حج و زیارت نیز به رفع برخی مشکلات ترخیص دارو اشاره کرد و از انتقال بیش از ۵۳ تن دارو به مکه و مدینه خبر داد و افزود: با وجود آنکه هیأت پزشکی حج ۲۹ نفر کاهش نیرو داشته، این کاهش نیرو با فعالیت بیشتر کادر درمان جبران شده است.

 

 

دکتر محمدرضا شمس اردکانی، رئیس بیمارستان ایرانی مکه با اشاره به مفید بودن معاینات در روان‌تر شدن فعالیت‌های درمانی نسبت به گذشته، اظهار کرد: در میان زائران ۲۳,۰۰۰ نفر مبتلا به فشار خون ۱۶,۰۰۰ بیمار دیابتی، ۱,۰۲۱ زائر بالای ۸۰ سال و ۱۲ هزار زائر بالای ۷۰ سال داریم و ۸۸ تن از زائران عمل قلب باز داشته‌اند که این موارد ضریب مراجعه به مراکز درمانی را بالا می‌برد.

رئیس بیمارستان ایرانی مکه در عین حال از کاهش ۴۰ درصدی مراجعه به بیمارستان مکه خبر داد و در تشریح دلایل آن اظهار کرد: علاوه‌بر معاینات قبل از سفر و توجه کاروان‌ها به توصیه‌های سبک زندگی، امسال وضعیت دارو بهتر است و خنک‌تر بودن هوا و چک شدن بیماران پرخطر هم در کاهش مراجعات زائران مؤثر بوده است.

انتهای پیام

حج۱۴۰۴ شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت مقررات سختگیرانه عربستان مکه
تبلیغات

مطالب مرتبط

سازمان ملل: ایران در شاخص توسعه انسانی ۲ پله صعود کرد
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

سازمان ملل: ایران در شاخص توسعه انسانی ۲ پله صعود کرد

هوش مصنوعی تهدید یا سکوی کاری
۲۰ آبان ۱۴۰۳

هوش مصنوعی تهدید یا سکوی کاری

تنها دیدار معوقه باقیمانده لیگ برتر فوتبال کشور بین تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و تراکتور تبریز از ساعت ۱۹:۳۰ شامگاه جمعه در ورزشگاه اختصاصی اهوازی‌ها برگزار می‌شود
۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

چشمک جام قهرمانی در بازی معوقه لیگ برتر؛سد فولادی مقابل تراکتور

پرورش ماهی قزل‌آلا در استخر‌های خاکی شهرستان کارون
۱۱ اسفند ۱۴۰۳

پرورش ماهی قزل‌آلا در استخر‌های خاکی شهرستان کارون

پاسخ ایران به هرگونه ماجراجویی، قاطع، پشیمان‌کننده است
۲۰ خرداد ۱۴۰۴

پاسخ ایران به هرگونه ماجراجویی، قاطع، پشیمان‌کننده است

سیاست‌مدار صهیونیست: عملاً دیگر دولتی در اسرائیل وجود ندارد
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

سیاست‌مدار صهیونیست: عملاً دیگر دولتی در اسرائیل وجود ندارد

الحوثی: فاجعه انسانی در غزه بی‌سابقه است
۱ خرداد ۱۴۰۴

الحوثی: فاجعه انسانی در غزه بی‌سابقه است

بازرسی تسهیل‌گر خدمات در مناطق کم‌برخوردار است
۱۹ فروردین ۱۴۰۴

بازرسی تسهیل‌گر خدمات در مناطق کم‌برخوردار است

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • «ایران اینترنشنال» سکوی پرتاب پروپاگاندای صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه
    سیاسی ۳ تیر ۱۴۰۴

    «ایران اینترنشنال» سکوی پرتاب پروپاگاندای صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه

  • المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند
    سیاسی ۳ تیر ۱۴۰۴

    المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند

  • هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا و اسرائیل؛ از ضربات گذشته درس نگیرید پاسخ کوبنده‌تر دریافت می‌کنید
    سیاسی ۳ تیر ۱۴۰۴

    هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا و اسرائیل؛ از ضربات گذشته درس نگیرید پاسخ کوبنده‌تر دریافت می‌کنید

  • سیاسی ۳ تیر ۱۴۰۴

    رجز خوانی مردم شهرستان کارون

  • گران‌فروشی و احتکار خیانت به مردم است
    اقتصادی ۳ تیر ۱۴۰۴

    گران‌فروشی و احتکار خیانت به مردم است

  • آمادگی جامعه پزشکی خوزستان در مقابله با بحران‌ها
    ویژه اسلاید ۳ تیر ۱۴۰۴

    آمادگی جامعه پزشکی خوزستان در مقابله با بحران‌ها

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,521 خوزستان میزبان گرمای طاقت‌فرسا می‌شود
  • بازدید: 1,276 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 985 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 688 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 677 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 613 ویژگی عالم پس از مرگ در کلام علامه طباطبایی
  • بازدید: 591 ریزش دلار و ریزش بورس؟

جدیدترین مطالب

  • «ایران اینترنشنال» سکوی پرتاب پروپاگاندای صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه
  • المشاط: ایران بر آمریکا و اسرائیل پیروز شد و توطئه‌هایشان را به شکست کشاند
  • هشدار قرارگاه خاتم به آمریکا و اسرائیل؛ از ضربات گذشته درس نگیرید پاسخ کوبنده‌تر دریافت می‌کنید
  • رجز خوانی مردم شهرستان کارون
  • نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی: گران‌فروشی و احتکار خیانت به مردم است
  • رئیس بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان مطرح کرد:: آمادگی جامعه پزشکی خوزستان در مقابله با بحران‌ها
  • تجمع دانشجویی- مردمی در محکومیت تجاوز آمریکا و اعلام انزجار از ترامپ

پایگاه خبری و تحلیلی نـاب خـبـر به روزترین و جنجالی ترین اخبار👈🏻 ✅ ایران ✅ جهان ✅ استان ✅ اخبار محرمانه. 🟢 اخبار ناب را با ناب خبر تجربه کنید  

دسترسی سریع
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
کلیه حقوق برای مدیران سایت محفوظ است. طراحی و اجراء : راست چین