پایان بحران کمآبی در پاییندست سد بالارود
- شناسه خبر: 2334
- تاریخ و زمان ارسال: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۳
- بازدید : 46
- نویسنده: زینب شجیرات
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به رفع بحران کمآبی در اراضی پاییندست سد بالا رود گفت: با رهاسازی هدفمند آب و پیگیریهای مستمر، مزارع منطقه بدون نگرانی از کمبود آب، آماده برداشت محصولات شدهاند.

به گزارش ناب خبر به نقل از محمدجعفر آفرین در گفتگو با خبرنگار رهیاب در اندیمشک اظهار کرد: «در پی خشکسالی و کاهش چشمگیر بارندگی در سال زراعی گذشته، کشاورزان پاییندست سد بالا رود با چالش جدی تأمین آب مواجه شدند. این مسئله بهویژه در فروردینماه امسال به بحران تبدیل شد، زیرا مزارع گندم، سیبزمینی، پیاز و سایر محصولات نیاز مبرم به آب داشتند.»
وی افزود: «باتوجهبه این شرایط، جلسهای با حضور معاونت حفاظت و بهرهبرداری از آبهای سطحی و زیرسطحی سازمان آب و برق خوزستان، نمایندگان کشاورزان منطقه و مسئولان فرمانداری برگزار شد. پس از بررسی دقیق وضعیت موجود، مقرر شد روزانه ۳ مترمکعب آب به مدت ۱۰ روز از سد بالا رود رهاسازی شود تا کشاورزان بتوانند آخرین مرحله آبیاری مزارع خود را انجام دهند و محصولاتشان را بدون مشکل به مرحله برداشت برسانند.»
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: «پیگیریهای متعدد از مسئولان استانی و خبرگزاری رهیاب نتیجهبخش بود و خوشبختانه این مشکل به طور کامل برطرف شد. در حال حاضر، تأمین آب پایدار سد بالا رود بدون مشکل ادامه دارد و همکاران مرکز خدمات حسینیه و زارعین منطقه، وضعیت تأمین آب را به طور روزانه رصد میکنند تا در صورت نیاز، اقدامات لازم جهت هماهنگی مجدد در فرمانداری انجام شود.»
وی در پایان افزود: «در مجموع، بیش از ۳۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شامل گندم، سیبزمینی، پیاز، خیار، گوجهفرنگی و سایر محصولات زراعی در پاییندست سد بالا رود تحتتأثیر این تصمیم قرار گرفتهاند. با این روند، انتظار میرود که مزارع منطقه بدون مشکل به مرحله برداشت رسیده و کشاورزان دغدغهای بابت کمبود آب نداشته باشند.»
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد