• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
banner
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد

بروزرسانی : دیروز

جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون

بروزرسانی : 2 روز پیش

جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران

بروزرسانی : 2 روز پیش

از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون

بروزرسانی : 3 روز پیش

«شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی

بروزرسانی : 3 روز پیش

عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی

بروزرسانی : 5 روز پیش

۹۱ شب غیرت در کارون؛ دشمن به دنبال شکاف، مردم به دنبال وحدت

بروزرسانی : 5 روز پیش

عطیش؛ روایتی از طبیعت، فرهنگ و گردشگری در سویسه

بروزرسانی : 5 روز پیش
تبلیغات
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

پزشکیان: انتصاب مدیران بر اساس رفاقت و انتساب به گروه‌ها انجام نخواهد شد

  • شناسه خبر: 1172
  • تاریخ و زمان ارسال: ۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۹
  • بازدید : 117
  • نویسنده: مدیر خبر

رئیس جمهور در اولین جلسه هیئت دولت چهاردهم، گفت: مدیران صرفا بر اساس توانمندی و تعهد به اجرای اسناد کلان انتخاب می‌شوند و انتخاب مدیران به هیچ وجه بر اساس رفاقت و انتساب افراد به گروه‌ها یا جناح‌ها انجام نخواهد شد.

پزشکیان: انتصاب مدیران بر اساس رفاقت و انتساب به گروه‌ها انجام نخواهد شد
به گزارش ناب خبر به نقل از گروه سیاسی خبرگزاری فارس، مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در اولین جلسه هیئت دولت چهاردهم پس از کسب رای اعتماد وزرا از مجلس شورای اسلامی، ضمن تبریک به همه وزرا و آرزوی موفقیت برای ایشان، از رئیس، هیئت رئیسه و همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی که با همراهی و همدلی و رای قاطع خود زمینه را برای آغاز جدی کار دولت با ترکیب کامل فراهم کردند، قلبا قدردانی و اظهار امیدواری کرد که این همدلی و وفاق میان اعضای دولت و نیز میان دولت و مجلس و دیگر ارکان نظام، زمینه‌ای برای رفع مشکلات کشور باشد.رئیس جمهور با اشاره به اقداماتی که در رابطه با تعریف مسئولیت‌های هر دستگاه از جمله وزارتخانه‌ها نسبت به اجرای سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی و قانون برنامه انجام گرفته، از تدوین و ارائه وظایف و مسئولیت‌های بخش مربوط به هر وزیر تا جلسه آتی هیئت دولت خبر داد و از وزرا خواست در اسرع وقت به معاونت‌های زیر مجموعه مامور دهند تا با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مراکز علمی و دانشگاهی و دیگر بخش‌های کارشناسی نسبت به تهیه برنامه عملیاتی اجرای وظایف مربوط به بخش خود اقدام کنند.پزشکیان تهیه برنامه‌های عملیاتی به تفکیک معاونت‌های تخصصی هر دستگاه اجرایی، ناظر بر اجرای سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی و قانون برنامه را باعث ایجاد یک زبان و نگاه مشترک در کلیت دولت دانست و گفت: وقتی چنین برنامه‌های تخصصی و تفکیک شده‌ای مبتنی بر یک هدف واحد تهیه شود، ارزیابی و نظارت بر آن نیز بسیار دقیق‌تر و موثرتر انجام خواهد شد؛ این برنامه‌ها باید ناظر بر سه اصل 1- مسئول این بخش از برنامه کیست، 2- این مسئول چه باید انجام دهد و 3- چگونه باید پاسخگو باشد، تدوین شوند.

پزشکیان خطاب به وزرا: برای تغییر معاونان خود عجله نکنید

رئیس جمهور همچنین بر ضرورت توجه به ارزش‌ها و اصول اساسی از جمله چگونگی اقامه عدالت در این برنامه‌ها تاکید و تصریح کرد: نکته مهم دیگر ناظر بر بخش اجرای این برنامه‌ها، لزوم برخورد صادقانه با مردم است. باید به شکلی با مردم تعامل کنیم که اگر جایی هم نتوانستیم مشکلی را حل کنیم، وقتی دلیل آن را برای مردم توضیح دادیم، باور کنند که ما صادقانه به دنبال کار کردن برای آنها و حل مشکلات هستیم و در این مورد بنا به دلایل مطرح شده کار به پیش نرفته است. توجه به محرومین و تلاش برای گره‌گشایی از زندگی افراد گرفتار نیز از دیگر محورهای فعالیت دولت چهاردهم خواهد بود.پزشکیان در ادامه سخنانش با بیان اینکه برای انتخاب و انتصاب مدیران و معاونین دستگاه‌های اجرایی نیز شاخص‌هایی تدوین خواهد شد و کمیته‌هایی مسئول تطبیق توانمندی افراد معرفی شده برای مسئولیت‌های مختلف با این شاخص‌ها و ارزیابی تعهد آنها به اجرای سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی و قانون برنامه خواهند بود، افزود: افراد معرفی شده برای معاونت‌ها و مدیریت بخش‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی فارغ از قومیت، جنسیت و مذهب، صرفا بر اساس توانمندی، شایستگی و تعهد به اجرای اسناد کلان انتخاب و منصوب می‌شوند و انتخاب مدیران به هیچ وجه بر اساس رفاقت و انتساب افراد به گروه‌ها یا جناح‌ها انجام نخواهد شد.رئیس جمهور با تاکید بر اینکه وزرا نسبت به تغییر افراد تا زمان شناسایی افراد شایسته، باتجربه و توانمند عجله نکنند، اظهار داشت: ما نیاز به بهره‌گیری از نخبگان و کارشناسان در بستر وحدت و انسجام داریم؛ ما نیاز به اعتماد جامعه داریم و مردم بر اساس رفتار کلیت دولت در این انتخاب‌ها و گزینش افراد به ما اعتماد می‌کنند یا بی‌اعتماد می‌شوند.
پزشکیان با بیان اینکه ما بر سر اجرای سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی و قانون برنامه با مردم پیمان بسته و تا آخر بر این پیمان خود پایبند هستیم، راه رسیدن به اهداف اسناد کلان کشور را راهی دشوار توصیف و تصریح کرد: باید پایمردی کنیم تا ایران را به جایگاهی که لایق و برازنده مردم آن است، برسانیم. باید این اعتماد و باور را در جوانان ایجاد کنیم که می‌توانند اینجا بمانند و برای آبادانی کشور خودشان تلاش کنند، نه اینکه احساس کنند اینجا جایی برای آنها وجود ندارد.رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مردم به ما امید بسته‌اند و از خدا می‌خواهم به ما کمک کند تا شرمنده مردم نشویم، از وزرا خواست که با نمایندگان مجلس نیز در چارچوب قانون، تعامل جدی و سازنده داشته باشند و اگر نمایندگان افرادی را برای مسئولیت‌های مختلف معرفی می‌کنند، آنها را در قالب شاخص‌های تعیین شده ارزیابی و به کارگیری کنند.پزشکیان تاکید کرد: ما می‌خواهیم با بهره‌گیری از ظرفیت شایستگان، تا حد امکان در مسیر اجرای اهداف اسناد کلان کشور تلاش کنیم و در این مسیر کار را با برادری، وفاق و صمیمت به پیش خواهیم برد.رئیس جمهور همچنین با اشاره به فرارسیدن روز پزشک، این روز را به جامعه پزشکی کشور تبریک و اظهار امیدواری کرد که پزشکان همچون گذشته‌، به تبعیت از پیشکسوتانی چون ابن‌سینا، همواره مایه افتخار جامعه باشند.

عارف: در زمان بررسی صلاحیت وزرا، شاهد همدلی دولت و مجلس بودیم

محمدرضا عارف نیز در جلسه امروز هیئت دولت ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده از سوی دستگاه‌های مختلف در بخش دولتی و خصوصی برای برگزاری شایسته آیین پیاده‌روی اربعین، با بیان اینکه طبق گزارش‌ها ارتقای کیفی برگزاری این مراسم امسال نیز ادامه داشته و زوار رضایت بیشتری دارند، گفت: لازم است از همکاری‌های صمیمانه دولت و مردم عراق نیز در این راستا تشکر کنیم. معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تبریک به وزرا و آرزوی موفقیت برای ایشان، افزود: در مدت بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، شاهد همدلی کم‌سابقه‌ای میان دولت و مجلس بودیم که باید از این بابت از مجلس شورای اسلامی و نیز هماهنگی و یکپارچگی وزرای پیشنهادی قدردانی کنم. این همدلی پیام‌های ارزشمندی به دنبال داشت و نشان داد که وفاق ملی نه صرفا یک شعار، که یک نگاه و رویکرد جدید در حکمرانی است.
عارف بالا بودن سطح متوسط آرای نمایندگان مجلس به وزرا را نشانه همراهی مجلس با رویکرد وفاق ملی دانست که قطعا بازتاب مثبتی در داخل و خارج کشور خواهد داشت و خاطرنشان کرد: حرکت دولت در 4 سال آینده بر سه محور استوار خواهد بود، یکی رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی و سوم برنامه هفتم توسعه.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه در دولت‌های گذشته گاهی مسائل جزئی وقت زیادی از دولت‌ها می‌گرفت، بر اهمیت پرهیز از مشغول شدن دستگاه‌های اجرایی به مسائل جزئی تاکید و تصریح کرد: انتصابات در دستگاه‌های اجرایی باید فارغ از قومیت، جنسیت، مذهب و گرایش‌های سیاسی، صرفا بر پایه شایسته‌سالاری باشد. وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی، موضوع ایجاد هماهنگی میان معاونین خود را نیز مورد توجه جدی قرار دهند و تلاش کنید دایره انتخاب خود را از مرکز کشور فراتر برده و نخبگان را در هر استان و شهرستانی شناسایی و به کارگیری کنید.عارف همچنین به برنامه دولت چهاردهم برای تربیت نسلی جدید از مدیران جوان با همکاری بنیاد نخبگان اشاره کرد و از وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی خواست نسبت به انتخاب جوانان توانمند و دارای تجربه برای مسئولیت‌ها اهتمام داشته باشند.رئیس دفتر رئیس جمهور نیز در جلسه امروز هیئت دولت با تبریک به وزرا به مناسبت کسب رای اعتماد نمایندگان ملت و آرزوی موفقیت برای آنان، نصاب بالای آرای نمایندگان به وزرا را جلوه‌ای دیگر از وفاق ملی دانست و گفت: هیچ هدف بزرگی در جامعه محقق نمی‌شود مگر اینکه بتوانیم حول آن یک توافق اجتماعی ایجاد کنیم و هنر مدیران و سیاستمداران این است که این وفاق را در ساحت اجتماع شکل دهند؛ راه نجات کشور این است که بتوانیم در سایه وحدت و انسجام ملی همه ظرفیت‌های جامعه را کنار هم به کار بگیریم.

پزشکیان رییس جمهور
تبلیغات

مطالب مرتبط

دبیرکل انصارالله: در صورت اجرای طرح «ترامپ دلقک» درباره غزه مداخله نظامی خواهیم کرد
۲۵ بهمن ۱۴۰۳

دبیرکل انصارالله: در صورت اجرای طرح «ترامپ دلقک» درباره غزه مداخله نظامی خواهیم کرد

طنین حماسه در شب شصت‌وهشتمین تجمع کارون
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

طنین حماسه در شب شصت‌وهشتمین تجمع کارون

واکنش اتحادیه اروپا به مذاکره آتی ایران و آمریکا در عمان
۲۰ فروردین ۱۴۰۴

واکنش اتحادیه اروپا به مذاکره آتی ایران و آمریکا در عمان

تأکید فرماندار کارون بر سلامت شهروندان در جلسه کارگروه شورای سلامت
۶ اسفند ۱۴۰۳

تأکید فرماندار کارون بر سلامت شهروندان در جلسه کارگروه شورای سلامت

تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
۲۷ بهمن ۱۴۰۳

تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

طرح‌های دفاعی نوین نیروهای مسلح ایران جهت مواجهه با هرگونه تهدید احتمالی
۲ خرداد ۱۴۰۵

طرح‌های دفاعی نوین نیروهای مسلح ایران جهت مواجهه با هرگونه تهدید احتمالی

خوزستان
۶ خرداد ۱۴۰۴

کمیته حمایت کامیون‌داران؛ امید تازه یا تکرار ناکامی

سپاه خوزستان آماده همکاری همه‌جانبه با دولت
۵ شهریور ۱۴۰۴

سپاه خوزستان آماده همکاری همه‌جانبه با دولت

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد
    اخبار برگزیده ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد

  • ویژه اسلاید ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون

  • جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران
    سیاسی ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران

  • از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون
    ویژه اسلاید ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون

  • ویژه اسلاید ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

    «شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی

  • عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی
    سیاسی ۱۰ خرداد ۱۴۰۵

    عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,615 خوزستان میزبان گرمای طاقت‌فرسا می‌شود
  • بازدید: 1,349 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,063 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 788 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 747 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 705 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 680 ویژگی عالم پس از مرگ در کلام علامه طباطبایی

جدیدترین مطالب

  • انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد
  • جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون
  • جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران
  • از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون
  • «شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی
  • مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه منطقه‌ای کربلا: عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی
  • ۹۱ شب غیرت در کارون؛ دشمن به دنبال شکاف، مردم به دنبال وحدت

پایگاه خبری و تحلیلی نـاب خـبـر به روزترین و جنجالی ترین اخبار👈🏻 ✅ ایران ✅ جهان ✅ استان ✅ اخبار محرمانه. 🟢 اخبار ناب را با ناب خبر تجربه کنید  

دسترسی سریع
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
کلیه حقوق برای مدیران سایت محفوظ است. طراحی و اجراء : راست چین