• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
banner
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

تأکید بر تسریع در رفع موانع تولید در مجتمع آبزی‌پروری آزادگان کارون

بروزرسانی : امروز

انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد

بروزرسانی : 2 روز پیش

جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون

بروزرسانی : 2 روز پیش

جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران

بروزرسانی : 3 روز پیش

از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون

بروزرسانی : 3 روز پیش

«شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی

بروزرسانی : 4 روز پیش

عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی

بروزرسانی : 5 روز پیش

۹۱ شب غیرت در کارون؛ دشمن به دنبال شکاف، مردم به دنبال وحدت

بروزرسانی : 5 روز پیش
تبلیغات
گزیده سخنان رهبری در دیدار جمعی از معلمان کشور
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

حضرت آیت الله خامنه‌ای:ترامپ دروغ گفت/رژیم صهیونی حتماً باید برکنده شود و خواهد شد

  • شناسه خبر: 2787
  • تاریخ و زمان ارسال: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
  • بازدید : 54
  • نویسنده: زینب شجیرات

جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای:ترامپ دروغ گفت/رژیم صهیونی حتماً باید برکنده شود و خواهد شد

به گزارش ناب خبر به نقل از  ایسنا، گزیده سخنان حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار به شرح ذیل است:

***باید شکرگزار باشیم که در این دوره، به‌خصوص رئیس جمهور محترم به مسائل آموزش و پرورش اهتمام ویژه‌ای ابراز می‌کنند. بنده بارها تکرار کردم که ما هرچه برای آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم این در واقع سرمایه‌گذاری‌ست، هزینه نیست؛ مثل ایجاد یک زمینه برای سودِ چند برابر است.

***خوشبختانه رئیس جمهور محترم به این معنا معتقدند. وزیر محترم هم، جزو مدیران برجسته آموزش و پرورش هستند ایشان هم، کاملا با مسائل آموزش پرورش آشنا هستند؛ این‌ها فرصت است. امیدواریم از این فرصت‌ها استفاده بشود.

***معلم یک چهره‌ی زیبای بانشاطِ دوست‌داشتنی در چشم آحاد مردم باشد به‌طوری که اگر به کسی، به جوانی، گفتند که «در این فهرست شغل ها کدام را انتخاب می‌کنی؟»، نگذارد معلم را رده آخر؛ گاهی این‌جوری است، وقتی جاذبه نداشت، آن کسی که دنبال شغل است به فکر معلمی اصلاً نمی‌افتد، مگر اینکه مجبور بشود. ما باید به‌عکس کنیم؛ باید این گرامی‌داشت به‌نحوی باشد که در افکار عمومی علاقه‌ی به معلم و چهره‌نگاری معلم آن‌چنان باشد که جذاب باشد. معلم را مردم به‌صورت یک موجود فعال، پرتلاش، بانشاط، موفق، باافتخار، سرافراز، ببینند.

***البته راه دارد اینها؛ اینها کارهایی است که با گفتن و تذکر دادن حل نمی‌شود. اهلِ فن‌ آن باید بنشینند، کار رسانه‌ای لازم دارد، کار هنری لازم دارد؛ فیلم بسازند، کتاب تولید کنند، همچنانی که ما درباره مثلاً یک شهید یک کتاب تولید می‌کنیم، انسان می‌خواند عاشق آن شهید می‌شود. کتاب درباره‌ی رفتار یک معلم، به صورت رمان مثلاً، تولید کنیم که وقتی انسان آن کتاب را خواند، عاشق معلم بشود.

***پویانمایی، فیلم، سریال، کارهای گوناگونی از این قبیل، کارهای رسانه‌ای؛ اینها بر عهده‌ی دستگاه‌های دولتی، صداوسیما، دستگاه‌های هنری، وزارت ارشاد و امثال اینهاست؛ اینها باید بشود. چه کسی دنبال کند؟ آموزش و پرورش؛ آموزش و پروش یکی از کارهایش این است که این را دنبال کند؛ هدف هم چهره‌نگاریِ شایسته‌ی معلم باشد.

***آموزش و پرورش یک نهاد حکومتی است، وظیفه‌ی دولت اسلامی است که جوان و نوجوان را تا یک مقطعی، مثلاً لااقل تا آخر دبیرستان، با علم، با فن، با حرفه، با معارف، با ایمان، بالا بیاورد. این وظیفه است.

***این‌که در گوشه و کناری، حتی در خود آموزش و پرورش ـ آن‌طور که من از قبل در ذهنم هست ـ زمزمه‌هایی به وجود می‌آید که بخش‌هایی از آموزش و پرورش را بسپاریم به این و آن، یعنی یک ملوک‌الطوایفی درست کنیم در آموزش و پرورش، این اصلاً معنی ندارد.

***این دو عنصر در کنار هم، معلم و کتاب درسی، در واقع همه‌کاره‌ی آموزش و پرورش‌اند. کتاب درسی خیلی مهم است. بنده در باب کتاب درسی چندین بار تا حالا، هم به‌طور عمومی در این جلسات معلمان و آموزش‌وپرورشی‌ها، هم در جلسات خصوصی با مسئولین آموزش و پرورشِ گذشته، توصیه کرده‌ام، تأکید کرده‌ام. یک کارهایی هم کرده‌اند.

حالا فرض کنید مثلاً اسم یک دانشمند اسلامی را در کتاب اضافه کنند، من باب مثال، یا چند برگ اسناد لانه‌ی جاسوسی را، که ما تذکر دادیم، مثلاً بیاورند. این‌ها کافی نیست؛ این‌ها لازم است، اما کافی نیست. بایستی کتاب بتواند دانش‌آموز را پرورش بدهد، بار بیاورد.

***اولاً کتاب باید جذاب باشد. شما الان اگر مراجعه کنید به جوان و نوجوانِ دانش‌آموز، چه در دبستان چه در دبیرستان، می‌بینید کتاب درسی برایش یک چیز شیرین و جذاب نیست. هم محتوا باید جذاب باشد، یعنی سنگین‌ترین مباحث علمی را می‌شود با شیرین‌ترین بیان منعکس کرد. این‌جوری است دیگر، خب، ما عمرمان سال‌ها در کار درس و گفتن و شنفتن و این‌ها گذشته. سنگین‌ترین مباحث علمی را می‌توان با زبان‌های ساده، شیرین، مطلوبِ مستمع بیان کرد. این یک، در مورد محتوا.

***بعد، شکل ظاهر، قالب کتاب، شکل ظاهر کتاب؛ باسلیقه، باابتکار، زیبا، مطابق با اصول زیباشناسی باشد که الان این‌جور نیست. الان شکل و قالب کتاب‌های درسی ما شکل جذابی ندارد.

***دیدار سالیانه‌ی ما با معلمان محترم و مسئولان آموزش و پرورش کشور، به قصد عرض ارادت به معلمان است. حقیر، مایلم با تشکیل این جلسه قدردانی و ارادت خودم به جامعه‌ی معلمان را ابراز کنم.

*** بعضی از این حرف‌هایی که در این سفر رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه مطرح شد، لایق جواب دادن نیست اصلاً. این‌قدر سطح حرف پایین است که مایه‌ی سرافکندگیِ گوینده‌ی حرف و مایه‌ی سرافکندگیِ ملت آمریکاست. آن‌ها را کار ندارم، لکن باید روی یکی دو جمله توجه بکنیم.

***ترامپ گفت که می‌خواهد از قدرت برای صلح استفاده کند؛ دروغ گفت. ایشان و مسئولان آمریکایی، دولت‌های آمریکا، از قدرت استفاده کردند برای قتل‌عام غزه، برای جنگ‌افروزی در هر جایی که بتوانند، برای حمایت کردن از مزدوران خودشان. از قدرت، این استفاده را کردند. کِی از قدرت برای ایجاد صلح استفاده کردند؟

***بله، از قدرت می‌شود برای صلح و امنیت استفاده کرد. به همین دلیل هم هست که ما، به کوریِ چشم دشمنان، هر روز بر قدرت خودمان و قدرت کشور ان‌شاءالله اضافه خواهیم کرد. اما آن‌ها این کار را نکردند. آن‌ها از قدرت استفاده کردند برای این‌که بمب‌های ده تُنی را بدهند به رژیم صهیونی، بریزد روی سر کودکان غزه، بیمارستان‌ها، خانه‌های مردم، در لبنان و در هرجا که بتوانند.

***رئیس‌جمهور آمریکا به این کشورهای عربی یک الگویی را پیشنهاد می‌کند که به قول خود او، با این الگو، این کشورها بدون آمریکا ده روز هم نمی‌توانند زندگی کنند. این‌جوری گفت دیگر؛ گفت: «اگر آمریکا نباشد، این‌ها ده روز نمی‌توانند خودشان را نگه دارند؛ آمریکا این‌ها را نگه می‌دارد».

***حالا هم در معاملات خود، در رفتار خود، در پیشنهادهای خود، همین الگو را به این‌ها دارد مجدداً ارائه می‌دهد و تحمیل می‌کند، جوری که این‌ها بدون آمریکا نتوانند زندگی کنند. مطمئناً این الگو شکست‌خورده است. به همت ملت‌های منطقه، آمریکا از این منطقه باید برود و خواهد رفت.

***حتماً، در این منطقه، آن نقطه‌ی مایه‌ی فساد، مایه‌ی جنگ، مایه‌ی اختلاف، رژیم صهیونی است؛ رژیم صهیونی که غده‌ی سرطانیِ خطرناکِ مهلکِ این منطقه است، حتماً باید برکنده شود و خواهد شد.

***جمهوری اسلامی اصول مشخصی دارد، منظومه‌ی ارزشی معینی دارد. با همه‌ی فراز و نشیب‌هایی که در پیرامون ما اتفاق افتاده، بر این اصول تکیه کرده و کشور را پیش برده است.

***امروز ایران، ایرانِ سی سال قبل، چهل سال قبل و پنجاه سال قبل نیست. امروز، به توفیق الهی، به فضل الهی، به کوریِ چشم دشمنان، به‌رغم انفِ دیگران، ایران پیشرفت کرده است و چندین برابر این، باز هم ان‌شاءالله پیشرفت خواهد کرد. و این را همه خواهند دید. جوانهای ما، به بهترین وجه، این را خواهند دید. و ان‌شاءالله در ساخت ایران اسلامیِ مطلوب، همه همکاری خواهند کرد.

انتهای پیام

آموزش و پرورش حضرت آیت الله خامنه‌ای معلمان و فرهنگیان
تبلیغات

مطالب مرتبط

برجام، آغازگر توطئه‌ای دنباله‌دار
۲ دی ۱۴۰۴

برجام، آغازگر توطئه‌ای دنباله‌دار

تأکید رهبر انقلاب بر لزوم اقدامات تاثیرگذار برای متوقف کردن جنایات در غزه
۵ خرداد ۱۴۰۴

تأکید رهبر انقلاب بر لزوم اقدامات تاثیرگذار برای متوقف کردن جنایات در غزه

تلاش دشمن برای ضربه زدن به اقتصاد ایران
۹ بهمن ۱۴۰۴

تلاش دشمن برای ضربه زدن به اقتصاد ایران

پیش‌بینی پایان هفته‌ای گرم و طاقت‌فرسا برای خوزستانی‌ها
۳۰ تیر ۱۴۰۴

پیش‌بینی پایان هفته‌ای گرم و طاقت‌فرسا برای خوزستانی‌ها

پروژه مترو اهواز دل هر انسانی را به درد می‌آورد
۲۳ دی ۱۴۰۳

پروژه مترو اهواز دل هر انسانی را به درد می‌آورد

سرلشکر سلامی: با اقدام راهبردی وزارت اطلاعات، افسانه موساد فروپاشید
۱۹ خرداد ۱۴۰۴

سرلشکر سلامی: با اقدام راهبردی وزارت اطلاعات، افسانه موساد فروپاشید

فضیلت و اعمال عید قربان
۱۶ خرداد ۱۴۰۴

فضیلت و اعمال عید قربان

آلارم افزایش قیمت برنج هم به صدا درآمد
۱۵ آبان ۱۴۰۳

آلارم افزایش قیمت برنج هم به صدا درآمد

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • تأکید بر تسریع در رفع موانع تولید در مجتمع آبزی‌پروری آزادگان کارون
    ویژه اسلاید ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

    تأکید بر تسریع در رفع موانع تولید در مجتمع آبزی‌پروری آزادگان کارون

  • انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد
    اخبار برگزیده ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد

  • ویژه اسلاید ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون

  • جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران
    سیاسی ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران

  • از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون
    ویژه اسلاید ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون

  • ویژه اسلاید ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

    «شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,615 خوزستان میزبان گرمای طاقت‌فرسا می‌شود
  • بازدید: 1,349 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,063 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 789 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 747 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 705 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 680 ویژگی عالم پس از مرگ در کلام علامه طباطبایی

جدیدترین مطالب

  • تأکید بر تسریع در رفع موانع تولید در مجتمع آبزی‌پروری آزادگان کارون
  • انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد
  • جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون
  • جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران
  • از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون
  • «شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی
  • مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه منطقه‌ای کربلا: عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی

پایگاه خبری و تحلیلی نـاب خـبـر به روزترین و جنجالی ترین اخبار👈🏻 ✅ ایران ✅ جهان ✅ استان ✅ اخبار محرمانه. 🟢 اخبار ناب را با ناب خبر تجربه کنید  

دسترسی سریع
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
کلیه حقوق برای مدیران سایت محفوظ است. طراحی و اجراء : راست چین