• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
banner
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد

بروزرسانی : دیروز

جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون

بروزرسانی : 2 روز پیش

جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران

بروزرسانی : 2 روز پیش

از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون

بروزرسانی : 2 روز پیش

«شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی

بروزرسانی : 3 روز پیش

عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی

بروزرسانی : 5 روز پیش

۹۱ شب غیرت در کارون؛ دشمن به دنبال شکاف، مردم به دنبال وحدت

بروزرسانی : 5 روز پیش

عطیش؛ روایتی از طبیعت، فرهنگ و گردشگری در سویسه

بروزرسانی : 5 روز پیش
تبلیغات
ولی امر مسلمین جهان در پیام به حجّاج بیت‌اللّه‌الحرام:
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند

  • شناسه خبر: 3181
  • تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۴
  • بازدید : 100
  • نویسنده: زینب شجیرات

ولی امر مسلمین جهان در پیام به حجّاج بیت‌اللّه‌الحرام تاکید کردند:دنیای اسلام نیازمند بکارگیری درس‌های حج برای متوقف کردن فجایع غزه است.

دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند

به گزارش ناب خبر به نقل از  ایسنا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت موسم حج امسال، حجِ همراه با معرفت و درس‌های آن را علاج دردهای امروز دنیای اسلام برشمردند.با اشاره به جنایات و شقاوت‌های رژیم صهیونی در غزه، مهمترین وظیفه دولت‌های اسلامی را مانع شدن از ادامه فاجعه بشری در غزه و فشار به آمریکا به‌عنوان حامی اصلی رژیم صهیونی برای توقف کمکها و حمایتها دانستند و از ملتها خواستند مطالبه‌گرِ عمل دولتها به این وظیفه باشند.
رهبر انقلاب در این پیام سفر حج را تمرین هجرت از زندگی معمول به زندگی توحیدی خواندند و با برشمردن اجزاء اصلی زندگی توحیدی، گفتند: آئین حج نمونه‌های نمادین زندگی توحیدی را در خود گرد آورده و حج‌گزار را با آن آشنا و به آن دعوت می‌کند و باید این دعوت را شنید، آموخت و عزم خود را برای بکارگیری درس‌های آن استوار کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، دنیای اسلام را بیش از همیشه نیازمند بکارگیری درس‌های حج دانستند و با اشاره به اینکه حج امسال دومین موسم حجی است که با جنایات رژیم صهیونی در غزه همزمان شده است، با طرح این سوال که چه کسی باید در برابر این فاجعه بشری بایستد، افزودند: بی‌شک دولت‌های اسلامی نخستین مخاطب این تکلیف‌اند و ملتها مطالبه‌گرانِ عملِ دولت‌ها به آن هستند.
ایشان آمریکا را شریک قطعی جنایات رژیم صهیونی در غزه دانستند و تاکید کردند: دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند و دست جنایتکار را از ادامه رفتار شقاوت‌آمیز در غزه کوتاه سازند و مرتبطین آمریکا در منطقه نیز باید دولت مستکبر آمریکا را مجبور به توقف حمایت از رژیم صهیونی کنند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه مقاومت اعجاب‌انگیز مردم غزه، مسئله فلسطین را در رأس توجهات دنیای اسلام و همه آزادگان جهان قرار داده است، خاطر نشان کردند: لازم است سخنگویان و دارندگان جایگاه‌های اجتماعی، ملتها را آگاه و حساس و مطالبات مربوط به فلسطین را گسترده‌تر کنند و حجاج سعادتمند نیز پیروزی بر ستمگران صهیونی و حامیان آنها را از خدای متعال مسئلت کنند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم‌اللّه‌الرّحمن‌الرّحیم

و الحمد للّه ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی خیر خلق اللّه محمّدٍ المصطفی و آله الطّیّبین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
حج، آرزوی مؤمنان و عید مشتاقان و رزق معنوی سعادتمندان است، و اگر با معرفت به عمق رمزآلود آن همراه باشد، علاج دردهای عمده‌ی امّت اسلامی، بلکه همه‌ی بشریّت است.
سفر حج همانند دیگر سفرها نیست که برای تجارت یا گردشگری یا هدفهای گوناگون دیگر انجام میشوند و احیاناً در خلال آن، عبادتی یا کار نیکی هم صورت میگیرد؛ سفر حج تمرین هجرت از زندگیِ معمول به زندگی مطلوب است. زندگی مطلوب، زندگی توحیدی است که در آن، طوافِ دائم بر گِرد محور حق، سعیِ دائم در میانه‌ی قلّه‌های دشوار، رَمیِ دائم شیطان شریر، وقوف آمیخته با ذکر و ابتهال، اطعام فقیرِ زمینگیر و رهگذر، یکسان دیدنِ رنگ و نژاد و زبان و جغرافیای انسانها، و در همه حال آماده‌ی خدمت بودن و به خدا پناه بردن و پرچم دفاع از حق برافراشتن، اجزای اصلی و همیشگی است. آئین حج، نمونه‌های نمادین این زندگی را در خود گردآورده، و حج‌گزار را با آن آشنا و به آن دعوت میکند.
این دعوت را باید شنید؛ دل را و چشمِ ظاهر و باطن را باید گشود؛ باید آموخت و عزم خود را برای به‌کارگیری این درسها، استوار داشت. هر کس در حدّ توان میتواند گامی در این راه بردارد؛ و علما و روشنفکران و صاحبان مناصبِ سیاسی و جایگاه‌های اجتماعی، بیش از دیگران.
دنیای اسلام اکنون بیش از همیشه نیازمند به‌کارگیری این درسها است. اکنون این دوّمین موسم حجّی است که همزمان با فجایع غزّه و غرب آسیا برگزار میشود. باند صهیونیستِ جنایتکارِ حاکم بر فلسطین، با قساوتی بهت‌آور و شقاوت و شرارتی بی‌نظیر،‌ فاجعه‌ی غزّه را به نقطه‌ی باورنکردنی رسانده است. اکنون کودکان فلسطینی، فراتر از بمب و گلوله و موشک، با تشنگی و گرسنگی کشته میشوند؛ خانواده‌های داغدار عزیزان و جوانان و پدران و مادران، روزبه‌روز افزایش می‌یابد؛ چه کسی باید در برابر این فاجعه‌ی بشری بِایستد؟
بی‌شک دولتهای اسلامی، نخستین مخاطب این تکلیفند و ملّتها، مطالبه‌گرانِ عمل دولتها به آن. دولتهای مسلمان شاید در مسائل گوناگونی دچار اختلاف نظر سیاسی باشند، این نباید آنان را از اتّفاق نظر و همکاری در ماجرای سهمگین غزّه و دفاع از مظلوم‌ترین مجموعه‌ی بشری در جهانِ امروز باز دارد. دولتهای مسلمان باید همه‌ی راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند و دست جنایتکار را از ادامه‌ی رفتار شقاوت‌آمیز در غزّه کوتاه سازند. آمریکا شریک قطعی جنایات رژیم صهیونی است؛ مرتبطین آمریکا در این منطقه و دیگر مناطق اسلامی، به ندای قرآن درباره‌ی دفاع از مظلوم گوش فرا دهند و دولت مستکبر آمریکا را مجبور به توقّف این رفتار ظالمانه کنند. آئین برائت در حج، گامی در این راه است.
مقاومت اعجاب‌انگیز مردم غزّه، مسئله‌ی فلسطین را در رأس توجّهات دنیای اسلام و همه‌ی آزادگان جهان  قرار داده است؛ از این فرصت باید استفاده کرد و به یاری این ملّت مظلوم شتافت. به رغم تلاش مستکبران و حامیان رژیم صهیونی برای فراموشیِ نام و یاد مسئله‌ی فلسطین، ذات شریر سردمداران این رژیم و سیاست احمقانه‌ی آنان، وضعیّتی پدید آورده که امروز نام فلسطین از همیشه درخشان‌تر، و نفرت عمومی از صهیونی‌ها و حامیانشان، از همیشه بیشتر است؛ و این فرصت مهمّی برای دنیای اسلام است.
سخنگویان و دارندگان جایگاه‌های اجتماعی، لازم است ملّتها را آگاه و حسّاس و مطالبات مربوط به فلسطین را گسترده‌تر کنند. شما حجّاج سعادتمند هم از فرصت دعا و یاری طلبیدن از خدای متعال در مراسم حج غفلت نورزید و پیروزی بر ستمگران صهیونی و حامیان آنها را از خدای متعال مسئلت کنید.
صلوات و سلام خدا بر پیامبر گرامی اسلام و خاندان مطهّر او، و سلام و درود بر حضرت مهدی بقیّة‌اللّه (عجّل اللّه ظهوره).

والسّلام‌علیکم‌ورحمةاللّه‌وبرکاته

سیّدعلی خامنه‌ای

انتهای پیام

آمریکا حجّاج بیت‌اللّه‌الحرام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دولت‌های اسلامی رژیم صهیونی موسم حج
تبلیغات

مطالب مرتبط

بارش‌های خفیف و محلی در خوزستان پیش‌بینی می‌شود
۱۴ آذر ۱۴۰۴

بارش‌های خفیف و محلی در خوزستان پیش‌بینی می‌شود

پشتیبانی و اتحاد ملت رمز پیروزی است
۲۹ مرداد ۱۴۰۴

پشتیبانی و اتحاد ملت رمز پیروزی است

وداع با «پاپ متفاوت»؛ واتیکان در انتظار انتخاب جدید
۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

وداع با «پاپ متفاوت»؛ واتیکان در انتظار انتخاب جدید

کارون غرق در شادی؛ جشن پیروزی انقلاب با طعم نوستالژی و امید
۲۱ بهمن ۱۴۰۴

کارون غرق در شادی؛ جشن پیروزی انقلاب با طعم نوستالژی و امید

سیاست‌های ترامپ، ناتو رو در آستانه‌ی تردید قرار داده است
۴ بهمن ۱۴۰۴

سیاست‌های ترامپ، ناتو رو در آستانه‌ی تردید قرار داده است

آمریکا عامل تحریم‌ها و تناقض در مذاکرات است
۲ خرداد ۱۴۰۴

آمریکا عامل تحریم‌ها و تناقض در مذاکرات است

تجلیل از جمشید هاشم‌پور، احمدرضا درویش و مجید انتظامی در شبی برای سینمای مقاومت
۳ خرداد ۱۴۰۴

تجلیل از جمشید هاشم‌پور، احمدرضا درویش و مجید انتظامی در شبی برای سینمای مقاومت

ارتش یمن: ناوهواپیمابر «ترومن» آمریکا را هدف قرار دادیم
۲۲ فروردین ۱۴۰۴

ارتش یمن: ناوهواپیمابر «ترومن» آمریکا را هدف قرار دادیم

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد
    اخبار برگزیده ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد

  • ویژه اسلاید ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون

  • جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران
    سیاسی ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران

  • از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون
    ویژه اسلاید ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون

  • ویژه اسلاید ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

    «شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی

  • عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی
    سیاسی ۱۰ خرداد ۱۴۰۵

    عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,615 خوزستان میزبان گرمای طاقت‌فرسا می‌شود
  • بازدید: 1,349 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,063 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 788 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 747 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 705 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 680 ویژگی عالم پس از مرگ در کلام علامه طباطبایی

جدیدترین مطالب

  • انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد
  • جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون
  • جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران
  • از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون
  • «شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی
  • مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه منطقه‌ای کربلا: عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی
  • ۹۱ شب غیرت در کارون؛ دشمن به دنبال شکاف، مردم به دنبال وحدت

پایگاه خبری و تحلیلی نـاب خـبـر به روزترین و جنجالی ترین اخبار👈🏻 ✅ ایران ✅ جهان ✅ استان ✅ اخبار محرمانه. 🟢 اخبار ناب را با ناب خبر تجربه کنید  

دسترسی سریع
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
کلیه حقوق برای مدیران سایت محفوظ است. طراحی و اجراء : راست چین