• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
banner
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد

بروزرسانی : 2 روز پیش

جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون

بروزرسانی : 2 روز پیش

جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران

بروزرسانی : 3 روز پیش

از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون

بروزرسانی : 3 روز پیش

«شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی

بروزرسانی : 3 روز پیش

عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی

بروزرسانی : 5 روز پیش

۹۱ شب غیرت در کارون؛ دشمن به دنبال شکاف، مردم به دنبال وحدت

بروزرسانی : 5 روز پیش

عطیش؛ روایتی از طبیعت، فرهنگ و گردشگری در سویسه

بروزرسانی : 6 روز پیش
تبلیغات
آیت الله العظمی جوادی آملی:
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

حضور آگاهانه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تبلیغی عالمانه و از شعائر عظیم است

  • شناسه خبر: 4934
  • تاریخ و زمان ارسال: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۶
  • بازدید : 24
  • نویسنده: زینب شجیرات

آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس خارج فقه امروز خود، با اشاره به ایام الله ۲۲ بهمن و همچنین ایام تبلیغ ماه مبارک رمضان، ابراز داشتند: الآن ما دو تا امر خیلی مهم در پیش داریم. یکی مسئله راهپیمایی ۲۲ بهمن است، یکی هم تبلیغ شما بزرگواران در ماه مبارک رمضان که رسالت قرآن و عترت را به جامعه منتقل می‌کنید.

حضور آگاهانه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تبلیغی عالمانه و از شعائر عظیم است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «ناب خبر»به نقل از ایسنا، آیت‌الله‌ جوادی آملی با تبیین مفهوم فقهی «تعرّب بعد از هجرت» آن را از گناهان کبیره برشمرد و خاطرنشان کرد: تعرّب بعد از هجرت یعنی وقتی زحمت اسلام به ثمر رسید و شما مسلمان شدید و از کفر به اسلام هجرت کردید، بخواهید دوباره به همان خوی و عادات و آداب قبلی برگردید و این جزء گناهان کبیره است، این تعرب بعد از هجرت نه تنها یک گناه است که گناهی مضاعف است، یعنی جاهلیت سابق که خود محرّم است و همین رجوع و سفر فکری و قلبی و دینی به آن، محرّم دیگر و معصیت کبیره است، این مسئله در منابع معتبر فقهی و روایی مورد تأکید قرار گرفته است.

وی با اشاره به انقلاب اسلامی و مجاهدت امام راحل(ره) و شهدای گران‌قدر تأکید کرد: همان‌گونه که ملت ایران از نظام شاهنشاهی به جمهوری اسلامی و نظام امامت و امت هجرت کرد، اگر خدای ناکرده دستاوردهای این انقلاب الهی  و امام رضوان الله تعالی علیه و شهدای بزرگ و بزرگوار و این عزیزانی که در جریان اخیر شربت شهادت نوشیدند، نادیده گرفته شود و جامعه به سمت جاهلیت بازگردد، مصداق روشن «تعرّب بعد از هجرت» خواهد بود.

این مرجع تقلید با اشاره به مصادیق جاهلیت در عصر حاضر افزود: امروز جاهلیت و طاغوت در رفتار نظام سلطه، آمریکا و رژیم صهیونیستی آشکار است؛ محصول این جاهلیت، غزه و امثال آن است، جاهلیت یعنی آمریکا، جاهلیت یعنی اسرائیل که روز روشن حمله می‌کند و کشوری را می‌خواهد غارت کند، کدام طاغوت از این آشکارتر و کدام جاهلیت از این روشن‌تر است، به ما فرموده‌اند نباید چنین جاهلیتی را تحمل کنید.

آیت‌الله‌ جوادی آملی در تبیین وظیفه نظام امامت و امت تصریح کرد: نظام امامت و امت، صرفاً برای اداره حوزه‌های علمیه یا دانشگاه‌ها تأسیس نشده است، هرچند نسبت به آن‌ها مسئولیت دارد؛ مبارزه با جهل بر عهده حوزه و دانشگاه است، و مبارزه با جهالت بر عهده مسجد و حسینه است، اما جاهلیت زدایی، و جنگ با جاهلیت، رسالتی است که تنها از عهده نظام امامت و امت بر می‌آید.

وی راهپیمایی ۲۲ بهمن را از شعائر عظیم دانسته و افزود: یکی از بهترین راهها برای حمایت جامعه، از انقلاب اسلامی، همین حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن است با آن شعارهای متقن؛ البته هدایت صحیح این حرکت عظیم، نیازمند تفکیک دقیق مسائل است که بدانیم مردم مسلمان‌اند، یک؛ مردم ایرانی‌اند، دو؛ مردم به ایرانشان معتقدند، سه؛ در این راه شربت شهادت می‌نوشند، چهار؛ اما اصل، اسلام است که به آنها می‌گوید وطنت را حفظ کن!

آیت‌الله‌ جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیره اهل‌بیت(علیهم‌السلام)، دفاع از جان، مال، ناموس و وطن را از دستورات روشن اسلامی دانسته و تصریح کرد: غیرت، همّت، اهمیت، وطن‌دوستی، علاقمندی به عائله، حفظ وطن، حفظ ناموس، اینها جزء دستورات رسمی دین است و این معارف باید به‌درستی در جامعه تبیین شود، امام صادق علیه السلام صریحا می فرماید «مَن قُتِلَ دُونَ أهلِهِ ظُلما فهُو شَهیدٌ، و مَن قُتِلَ دُونَ مالِهِ ظُلما فهُو شَهیدٌ»، یکی از مصادیق غیرت این است که نگذاری کسی مزاحم خانه و خانواده تو شود و باید او را از بین ببری و اگر کسی در راه دفاع از خانه و خانواده خود مظلومانه کشته شود، شهید است، لذا ما نیز باید این دشمنانمان و این اسرائیلی که در خانه ما وارد شده و دارد ما را می کشد، را از بین ببریم.

این مرجع تقلید با اشاره به فتوای تاریخی مرحوم آخوند خراسانی خاطرنشان کرد: اگر فردی با اختلاس، دزدی و فساد، آبروی جامعه اسلامی را مخدوش کند، افشای آن واجب است و این همان معنای حقیقی نهی از منکر است. سکوت در برابر فساد، زمینه‌ساز گسترش آن در جامعه خواهد بود و مسئولیت علما، در این زمینه هم تبیین و هم اقدام عملی در این عرصه است.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اسراء، آیت الله جوادی آملی با استناد به سیره امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) نمونه‌ای روشن از عدالت اجتماعی در حکومت اسلامی را یادآور شد و گفت: در روایات آمده است که امیرالمؤمنین(ع) با مشاهده پیرمردی نصرانی که توان کار نداشت، دستور داد حقوق او از بیت‌المال پرداخت شود. این سیره نشان می‌دهد که در منطق امامت، کرامت انسانی و رفع فقر، مرز دینی نمی‌شناسد و حکومت اسلامی موظف است اجازه ندهد هیچ انسانی در فقر و محرومیت رها شود.

وی تأکید کرد: این منطق علوی، پیام روشن راهپیمایی ۲۲ بهمن است؛ پیامی که باید بر منبرها، در تبلیغ سی‌روزه ماه رمضان و در گفت‌وگو با مردم به‌صورت شفاف و عالمانه تبیین شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و ایام تبلیغ، اظهار داشت: ماه مبارک رمضان باید فرصت تحقیق، مطالعه و تولید محتوای عمیق علمی باشد، به‌گونه‌ای که حاصل یک دوره تبلیغ، دست‌کم یک اثر مکتوب و ماندگار باشد. اتلاف وقت و بسنده کردن به مطالب تکراری، با شأن حوزه‌های علمیه سازگار نیست.

آیت‌الله‌ جوادی آملی با اشاره به سفارش‌های امام صادق(علیه‌السلام) به شاگردان خود افزود: عالم دینی باید اهل تفکر، تحقیق و زندگی علمی باشد، به‌گونه‌ای که آثار علمی او پس از مرگ نیز در جامعه باقی بماند و نسل‌های بعد از آن بهره‌مند شوند.

وی در پایان تأکید کرد: حفظ هجرت تاریخی ملت ایران به سوی نظام امامت و امت، نیازمند دو عنصر اساسی است؛ تبلیغ عالمانه و حضور آگاهانه در صحنه. راهپیمایی ۲۲ بهمن، نماد این حضور است و انشاء الله همگان این راهپیمایی را با یک حساب خاصی برگزار کنند و شرکت کنند، دعا میکنیم تا علما و مسئولان با عقلانیت، درایت و عمل به سیره اهل‌بیت(ع)، زمینه عزت، و صلاح و فلاح جامعه را فراهم کنند و این نظام در سایه ولی عصر محفوظ بماند. ان شاء الله.

لازم به ذکر است دروس خارج فقه آیت الله العظمی جوادی آملی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام تبلیغ تا پایان ماه رمضان تعطیل بوده و برگزار نخواهد شد.

انتهای پیام/

آیت‌الله‌ جوادی آملی راهپیمایی ٢٢ بهمن سیره امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) شعائر عظیم قرآن و عترت ماه رمضان
تبلیغات

مطالب مرتبط

انتقال غیرقانونی آب خلاف شرع و قانون است
۱۱ مرداد ۱۴۰۴

انتقال غیرقانونی آب خلاف شرع و قانون است

آمادگی خوزستان برای امداد حادثه بندرعباس
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

آمادگی خوزستان برای امداد حادثه بندرعباس

شهید مطهری معلمی فرامکانی برای همه نسل‌ها
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

شهید مطهری معلمی فرامکانی برای همه نسل‌ها

قهرمانی ایران در ورزش‌های زورخانه‌ای آسیا/ معرفی نفرات برتر رشته‌های انفرادی
۱۸ مهر ۱۴۰۴

قهرمانی ایران در ورزش‌های زورخانه‌ای آسیا/ معرفی نفرات برتر رشته‌های انفرادی

خوزستان ظرفیت بالا نشینی در جدول را دارد
۲۹ دی ۱۴۰۴

خوزستان ظرفیت بالا نشینی در جدول را دارد

مدیریت صحنه حوادث باید با کمترین هزینه برای طرف‌های درگیر انجام شود
۲۸ بهمن ۱۴۰۴

مدیریت صحنه حوادث باید با کمترین هزینه برای طرف‌های درگیر انجام شود

رسانه منتقد داخلی داشته باشیم بهتر از این است که BBC علیه ما صحبت کند
۲۶ فروردین ۱۴۰۴

رسانه منتقد داخلی داشته باشیم بهتر از این است که BBC علیه ما صحبت کند

مهلت ثبت‌نام آزمون سراسری ۱۴۰۵ امروز به پایان می‌رسد
۸ خرداد ۱۴۰۵

مهلت ثبت‌نام آزمون سراسری ۱۴۰۵ امروز به پایان می‌رسد

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد
    اخبار برگزیده ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد

  • ویژه اسلاید ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

    جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون

  • جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران
    سیاسی ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران

  • از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون
    ویژه اسلاید ۱۲ خرداد ۱۴۰۵

    از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون

  • ویژه اسلاید ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

    «شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی

  • عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی
    سیاسی ۱۰ خرداد ۱۴۰۵

    عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,615 خوزستان میزبان گرمای طاقت‌فرسا می‌شود
  • بازدید: 1,349 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,063 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 789 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 747 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 705 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 680 ویژگی عالم پس از مرگ در کلام علامه طباطبایی

جدیدترین مطالب

  • انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان کارون جمع شد
  • جشن باشکوه عید غدیر به میزبانی بانوان و دختران شهرستان کارون
  • جزئیات رایزنی‌های رئیس مجلس در قطر پیرامون آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران
  • از عطر ایثار تا نبض اشتغال؛ نمایش قدرت هنرمندان بانوی کارون
  • «شب ۹۲» کارون؛ آیینی از شور، هنر و همدلی فرهنگی
  • مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه منطقه‌ای کربلا: عشایر، سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی
  • ۹۱ شب غیرت در کارون؛ دشمن به دنبال شکاف، مردم به دنبال وحدت

پایگاه خبری و تحلیلی نـاب خـبـر به روزترین و جنجالی ترین اخبار👈🏻 ✅ ایران ✅ جهان ✅ استان ✅ اخبار محرمانه. 🟢 اخبار ناب را با ناب خبر تجربه کنید  

دسترسی سریع
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
کلیه حقوق برای مدیران سایت محفوظ است. طراحی و اجراء : راست چین