• خانه
  • تماس با ما
  • درباره ما

شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس
    • اقتصادی
  • پیشخوان
  • عکس
  • فیلم
  • درباره ما
  • تماس با ما
banner
img

سرتیتر جدیدترین اخبار

نقش جامعه پرستاری در سلامت و امنیت جامعه حیاتی است

بروزرسانی : دیروز

تفکر زینبی؛ رمز عبور از بحران‌ها و استواری جبهه مقاومت

بروزرسانی : دیروز

صفحه نخست روزنامه های پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵

بروزرسانی : 2 روز پیش

دو میلیون خوزستانی زیر چتر بیمه سلامت

بروزرسانی : 2 روز پیش

نقشه زمین‌مرجع استان خوزستان رونمایی شد

بروزرسانی : 2 روز پیش

معضل دیرینه حمل‌ونقل در کارون سر باز کرد

بروزرسانی : 2 روز پیش

افتخارآفرینی ۲ فرنگی‌کار خوزستانی در مسابقات جهانی آمریکا

بروزرسانی : 3 روز پیش

قدمت ایران؛ فریاد تمدنی دیرینه در برابر تاریخ‌نگاری نوظهور

بروزرسانی : 4 روز پیش
تبلیغات
Twitter Facebook Telegram Whatsapp

پیام اقتدار و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران برای دشمنان

  • شناسه خبر: 5079
  • تاریخ و زمان ارسال: ۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۷
  • بازدید : 43
  • نویسنده: زینب شجیرات

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان با اشاره به رزمایش‌های اخیر سپاه پاسداران گفت: جمهوری اسلامی در برابر تهدیدات در موضع انفعال قرار ندارد و با آمادگی کامل دفاعی و آرایش آفندی، پیام اقتدار و بازدارندگی خود را به دشمنان منتقل کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «ناب خبر»به نقل از  خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،  حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی‌فرد امروز _جمعه یکم اسفند_ در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه اهواز ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به مؤمنان، اظهار کرد: ماه ضیافت الهی فرصتی بی‌نظیر برای دستیابی به زیست مؤمنانه و پرواز روح انسان به سوی ملکوت الهی است و ثمره حقیقی زندگی نیز در همین مسیر معنا پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه ماه رمضان بهشتی در دل آتش دنیا برای انسان فراهم می‌کند، افزود: در این ماه به‌ویژه در شب‌های قدر، انسان می‌تواند از زنجیر گناه رها شود و مسیر تازه‌ای را در زندگی معنوی خود آغاز کند.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان روزه را عبادت محوری این ماه دانست و تصریح کرد: روزه اراده انسان را تقویت و تقوا را در جان او نهادینه می‌کند. بالاترین دستاورد ماه رمضان آن است که انسان خود را به گناه آلوده نکند و مراقب رفتار و کردار خود باشد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد سه گام اساسی برای بهره‌مندی از برکات این ماه را مورد تأکید قرار داد و گفت: نخست عفت شنیداری، دوم عفت گفتاری و حفظ زبان از آلودگی، و سوم عفت نگاه و دوری چشم از حرام؛ چراکه گوش و چشم از مهم‌ترین دروازه‌های ورودی قلب هستند و بی‌مراقبتی در این زمینه، دل انسان را دچار تاریکی می‌کند.

 

وی بر لزوم برنامه‌ریزی برای ماه رمضان تأکید کرد و ادامه داد: اقامه نماز با حضور قلب، یاد مستمر خداوند، انس با قرآن و تقویت پیوند‌های خانوادگی از جمله توصیه‌های مهم این ماه مبارک است و اگر نماز انسان، نماز حقیقی باشد، آثار آن در رفتار و سبک زندگی او نمایان خواهد شد.

 

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان با اشاره به شرایط پیچیده جنگ نرم در دنیای امروز عنوان کرد: امروز مردم در میانه اقیانوس متلاطم هجمه‌های فرهنگی و رسانه‌ای دشمنان قرار دارند؛ دشمنانی که با هزاران ابزار و ساعت‌ها بمباران فکری تلاش می‌کنند باورها، اراده و هویت جامعه اسلامی را هدف قرار دهند.

 

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد تصریح کرد: در این نبرد نرم و سخت، قطب‌نما و فانوس دریایی امت اسلامی قرآن کریم است. ارزش و جایگاه ماه رمضان تنها به روزه‌داری یا شب‌های قدر محدود نمی‌شود، بلکه عظمت این ماه به نزول قرآن در آن است و تمسک به این کتاب آسمانی می‌تواند جامعه را از انحراف و آسیب‌ها نجات دهد.

 

وی با بیان اینکه قرآن کریم باید در متن زندگی فردی و اجتماعی حضور داشته باشد، ادامه داد: در فضای مجازی و رسانه‌ای امروز، چهره واقعی نظام سلطه بیش از پیش آشکار شده و تمدن غرب با وجود شعار‌های قدرت و ثروت، با بحران‌های عمیق اخلاقی و هویتی مواجه است.

 

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جنگ ترکیبی دشمنان خاطرنشان کرد: انس با قرآن، تبعیت از رهنمود‌های مقام معظم رهبری و حفظ وحدت ملی، سه محور اساسی برای خنثی‌سازی توطئه‌ها و عبور از شرایط حساس کنونی است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد با تأکید بر ضرورت شفاف‌سازی در مسائل کلان کشور، گفت: ملت ایران در برابر فشار‌ها و تهدید‌ها ایستادگی کرده و با تکیه بر ایمان، وحدت و تبعیت از ولایت، مسیر عزت و پیشرفت را ادامه خواهد داد.

 

وی ادامه داد: آرایش جمهوری اسلامی در برابر دشمنان، آرایشی آفندی و تهاجمی است و کشور با اتکا به قدرت الهی، رهبری و حضور مردم در صحنه، آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه تهدید را دارد.

امام جمعه اهواز با اشاره به رزمایش‌های اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: این رزمایش‌ها پیام‌های روشنی برای دشمنان داشت و نشان داد نیرو‌های مسلح کشور در اوج آمادگی قرار دارند و هرگونه اقدام خصمانه با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین با بیان اینکه جمهوری اسلامی در دفاع از منافع ملی خود جدی است، تصریح کرد: توانمندی‌های دفاعی کشور در حوزه‌های مختلف، عامل بازدارنده مهمی در برابر تهدیدات به‌شمار می‌رود و دشمنان به خوبی از تبعات هرگونه خطای راهبردی آگاه هستند.

 

وی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام داخلی گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی، تبعیت از رهبری و تقویت سرمایه اجتماعی هستیم و مسئولان باید در کنار صیانت از اقتدار ملی، رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم را در اولویت قرار دهند.

 

امام جمعه اهواز با اشاره به مطالبات اقتصادی مردم خاطرنشان کرد: تسریع در پرداخت وام مسکن و ازدواج، حمایت از فرزندآوری، رسیدگی به اشتغال جوانان و توجه به اقشار آسیب‌پذیر از جمله اقداماتی است که می‌تواند امید و اعتماد عمومی را تقویت کند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد با دعوت به همبستگی و مواسات در ماه مبارک رمضان تأکید کرد: حفظ وحدت ملی و توجه به مطالبات مردم در کنار اقتدار دفاعی، زمینه‌ساز پیشرفت کشور و تحقق جامعه‌ای مبتنی بر ارزش‌های اسلامی خواهد بود.

امام جمعه اهواز جنگ ترکیبی خطبه نماز جمعه سپاه پاسداران سید محمد‌نبی موسوی‌فرد ماه رمضان نماینده ولی‌فقیه در خوزستان
تبلیغات

مطالب مرتبط

سلاح قلم قوی‌تر از موشک
۲۸ مرداد ۱۴۰۴

سلاح قلم قوی‌تر از موشک

پایانِ انتظارِ ساکنان «کوی مشعلی»؛ پروژه‌ی آسفالت معابر به خط پایان رسید
۳۱ شهریور ۱۴۰۵

پایانِ انتظارِ ساکنان «کوی مشعلی»؛ پروژه‌ی آسفالت معابر به خط پایان رسید

تأثیرات رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی بر نوجوانان
۱۲ شهریور ۱۴۰۴

تأثیرات رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی بر نوجوانان

۶ بهمن ۱۴۰۴

چرا سواد رسانه اهمیت دارد؟

۱۸ خرداد ۱۴۰۴

صدور سند تک‌برگ اراضی چغازنبیل به نام دولت

صعود آبی‌ها با سرمربی ایرانی؛ استقلال با حذف پرسپولیس به رونالدو رسید
۳۰ بهمن ۱۴۰۳

صعود آبی‌ها با سرمربی ایرانی؛ استقلال با حذف پرسپولیس به رونالدو رسید

۳۰ آذر ۱۴۰۴

«زورق خارون» در فرهنگسرای مهدیه‌ کارون اجرا شد

۴ دی ۱۴۰۴

رهبر معظم انقلاب اسلامی: آیت‌الله میلانی از ارکان نهضت اسلامی است

ارسال دیدگاه


نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد

لغو پاسخ

تبلیغات

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • ویژه اسلاید ۲۴ مهر ۱۴۰۵

    نقش جامعه پرستاری در سلامت و امنیت جامعه حیاتی است

  • ویژه اسلاید ۲۴ مهر ۱۴۰۵

    تفکر زینبی؛ رمز عبور از بحران‌ها و استواری جبهه مقاومت

  • پیشخوان روزنامه ۲۳ مهر ۱۴۰۵

    صفحه نخست روزنامه های پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵

  • دو میلیون خوزستانی زیر چتر بیمه سلامت
    اخبار برگزیده ۲۳ مهر ۱۴۰۵

    دو میلیون خوزستانی زیر چتر بیمه سلامت

  • اخبار برگزیده ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    نقشه زمین‌مرجع استان خوزستان رونمایی شد

  • ویژه اسلاید ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    معضل دیرینه حمل‌ونقل در کارون سر باز کرد

پربازدیدترین موسیقی ها

  • بازدید: 1,701 خوزستان میزبان گرمای طاقت‌فرسا می‌شود
  • بازدید: 1,420 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,130 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 900 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 841 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 804 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 801 ویژگی عالم پس از مرگ در کلام علامه طباطبایی

جدیدترین مطالب

  • رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ نقش جامعه پرستاری در سلامت و امنیت جامعه حیاتی است
  • امام جمعه کارون؛ تفکر زینبی؛ رمز عبور از بحران‌ها و استواری جبهه مقاومت
  • صفحه نخست روزنامه های پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵
  • دو میلیون خوزستانی زیر چتر بیمه سلامت
  • نقشه زمین‌مرجع استان خوزستان رونمایی شد
  • معضل دیرینه حمل‌ونقل در کارون سر باز کرد
  • افتخارآفرینی ۲ فرنگی‌کار خوزستانی در مسابقات جهانی آمریکا

پایگاه خبری و تحلیلی نـاب خـبـر به روزترین و جنجالی ترین اخبار👈🏻 ✅ ایران ✅ جهان ✅ استان ✅ اخبار محرمانه. 🟢 اخبار ناب را با ناب خبر تجربه کنید  

دسترسی سریع
  • سرویس ورزشی
  • سرویس سیاسی
  • سرویس اجتماعی
  • سرویس اقتصادی
  • سرویس فرهنگی
مجوزها
;
شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید ...

  • youtube
  • telegram
  • eata
  • eata
  • sorosh
  • bale
  • pinterest
  • watsapp
  • twitter
  • instagram
  • facebook
کلیه حقوق برای مدیران سایت محفوظ است. طراحی و اجراء : راست چین